FOLLOW ME:

FASHION

ΠΩΣ ΝΑ ΝΤΥΘΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ

Σαν σωστή Ελληνίδα και σαν σωστή instagrammer, το καλοκαίρι δεν αγαπάω τίποτα περισσότερο από τα ελληνικά νησιά. Από Μύκονο και Σαντορίνη, μέχρι Σκιάθο και Κρήτη, δεν συγκρίνεται τίποτα με το ελληνικό καλοκαίρι – τη γαλάζια θάλασσα, τον καυτό ήλιο, τα δροσερά cocktails, τα γραφικά σοκάκια. Πώς όμως ντύνεσαι σε ένα ελληνικό νησί για να ζήσεις τη καλοκαιρινή εμπειρία με ένα άγγιγμα μόδας;

  1. Beach look

Τι θα φορέσεις στη παραλία για να είσαι chic, αλλά και beach appropriate; Οι δυο βασικές επιλογές ανάμεσα στις οποίες παίζω είναι συνήθως δύο. Η πρώτη και ίσως πιο εύκολη, αλλά συγχρόνως εντυπωσιακή είναι το “cover-up”. Πάνω από το μαγιό μου ρίχνω ουσιαστικά ένα αέρινο καφτάνι, το οποίο είναι ιδανικό για τα ελληνικά νησιά, που συνήθως έχουν ένα μικρό αεράκι, καθώς του δίνει μία μικρή κίνηση και θα νιώσεις κατευθείαν σαν σταρ του σινεμά. Εγώ συνήθως επιλέγω μακριά cover-ups που είναι πιο εντυπωσιακά. Αυτή η επιλογή είναι πολύ απλή και γρήγορη και ειδικά αν εστιάσεις στο χρωματικό συνδυασμό μεταξύ του μαγιό και του cover-up μπορείς να δημιουργήσεις ένα look βγαλμένο από τη Vogue. Η δεύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσεις το πάνω μέρος του μπικίνι σου σαν τοπ και να το συνδυάσεις με ένα σορτσάκι, μία φούστα ή ακόμα και ένα παντελόνι για να δημιουργήσεις το απόλυτο beach outfit. Σε αυτό δώσε ιδιαίτερη προσοχή στο συνδυασμό των χρωμάτων μεταξύ των δύο γιατί θες να δημιουργείται ένα αποτέλεσμα στο οποίο να φαίνεται σαν να είναι δύο διαφορετικά μέρη του ίδιου συνόλου. Στόχος σου είναι το match. Για να κάνεις το look πιο ενδιαφέρον, pro tip: αν το μαγιό σου είναι μονόχρωμο, επέλεξε ένα σορτς στην ίδια απόχρωση, αλλά με μοτίβο και αντίστοιχα αν το μαγιό σου έχει μοτίβο, επέλεξε ένα μονόχρωμο σορτς.

  1. Night look

Αφού έχεις κάνει τη πρωινή σου βόλτα, έχεις κάνει το μπάνιο σου, έχεις φάει το ψαράκι σου, έρχεται η ώρα για τη βραδινή σου έξοδο είτε για ένα χαλαρό ποτάκι, είτε για clubbing μέχρι το πρωί. Και εδώ δύο είναι οι go-to αλάνθαστες επιλογές μου. Φόρεμα ή co-ord set. Και οι δύο είναι εύκολες επιλογές γιατί δεν χρειάζεται να σκεφτείς με τι θα το συνδυάσεις, παρά μόνο παπούτσια και τσάντα, αλλά είναι εξίσου εντυπωσιακές. Όσον αφορά το φόρεμα, τα μάξι θεωρώ ότι δίνουν μία ελληνική αύρα, αλλά τα κοντά είναι ιδανικά για χορό. Τα co-ord sets από την άλλη μπορούν να είναι πολύ σέξι ή και πιο casual. Με βάση τα βραδινά σου πλάνα διάλεξε αναλόγως.

Αυτά είναι τα tips μου για να δημιουργήσεις τα απόλυτα beach και night looks σε ένα ελληνικό νησί. Είμαι σίγουρη ότι θα εντυπωσιάσεις, αλλά να θυμάσαι ότι μεγαλύτερη σημασία έχει το πως νιώθεις εσύ μέσα στο ρούχο παρά το ρούχο αυτό καθ’ αυτό.

Αν χρησιμοποιήσετε τα tips μου για να ντυθείτε σε κάποιο ελληνικό νησί, μη ξεχάσετε να με κάνετε tag στο @medicinallyblonde και hashtag #melinafashion για να δω τα τέλεια Greek island inspired outfit σας.

Xoxo,

Medicinally Blonde